RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Психологія тринадцяти знаків Зодіаку

Психологія тринадцяти знаків Зодіаку

16.02.2012
Переглянуто: 16511

Природа людської психології побудована на дванадцяти потенціалах, привласнених сузір'ями Зодіаку. Людина природно народжується під час впливу одного знака Зодіаку з дванадцяти і володіє природним складом характеру, щепленим йому його часом народження. Даний характер володіє психологічною конструкцією, відповідної певному знаку Зодіаку. Більшість людей самореалізовуватися в рамках психологічних властивостей свого знака Зодіаку, але деякі люди особливо розвивають властивості і здібності тільки свого знака Зодіаку, при цьому утискаючи у відносинах властивості інших людей і їх знаків Зодіаку. У такому випадку людина розвивається однобоко і з такою політикою самореалізації він в суспільстві називається «змієм». У процесі дорослішання і взаємовідносин у суспільстві людина здатна розвивати у себе додаткові властивості і здібності інших знаків і їх потенціали. Коли людина відносно задіяв у собі здібності і властивості дванадцяти знаків Зодіаку, то з цього часу він чудово бачить гармонію важливості кожного потенціалу з дванадцяти.

Один знак Зодіаку в людині проявляється у вигляді його его, і з цього приводу ми від деяких людей можемо чути фразу: «Я такий». Коли в людині розвинений один знак Зодіаку, то він переважно поводиться на основі тваринного інстинкту. В Біблії дане подія називається властивістю «звіра». Тому в Біблії наставляють прагнути до особистого досконалості, як і Отець Небесний Досконалий у всій повноті, без всякого вади. На основі цього сенсу Ісус Христос рекомендував нам бути як діти, які безперервно розвиваються і вдосконалюються у всіх своїх заняттях.

Коли людина своїм розвитком включає в себе дванадцять знаків Зодіаку, то з даного моменту в нього включається тринадцятий знак - знак Змієносця. Змієносець являє собою загальний зміст дванадцяти знаків Зодіаку, їх цілісність у психології людини. А властивості даного знака проявляються в людській поведінці високо дипломатичними відносинами в суспільстві.

Тринадцятий знак Зодіаку може проявитися у кожної людини, який розвивається до необхідного рівня діяльності і відносин у суспільстві. Змієносець символізується чоловіком, який тримає в руках зміїв. Людина, яка досягла рівня Змієносця, проявляє в собі всі дванадцять знаків Зодіаку, що дозволяє йому розуміти практично будь-якого індивідуума, і при необхідності, внести поправку у відносинах з ними. Однобоко розвивається людини в образі «змія» часто обмежують, балансують і вирівнюють люди, які досягли у своєму розвитку рівня Змієносця.

У кожної людини дан знак Зодіаку, як стартовий потенціал, його Ісус Христос в одній з притч назвав «Талантом золота», який необхідно в процесі життя примножити. Примножити - це значить розвинути дванадцять знаків Зодіаку у своїй психології поведінки.

Як можливо задіяти у своєму складі характеру інші властивості знаків Зодіаку?

Для такого ефекту необхідно ознайомитися зі знаннями про властивості кожного знака Зодіаку, після - розділити освоєння знання властивостей на позитивні і негативні впливи на психологію людини. З такими знаннями людина автоматично починає застосовувати їх у практиці стосунків з людьми і зростати у своєму різнобічному розвитку. Знак Змієносця може проявитися у кожної людини, що прагне до розвитку і вдосконаленню себе і своїх відносин у суспільстві. Цифра тринадцять символізує собою досконалість, а знак Змієносця проявляє реалізаційні вчинені властивості і здібності у людини. Тому під знаком Змієносця люди не народжуються, а, тільки розвиваючись, можуть досягти здібностей рівня Змієносця!

У людській психології важливий кожен знак Зодіаку та Змієносець властивостями свого рівня проявляє це в розумінні людини і здатності застосувати своє розуміння в практиці. Людина здатна бути розвиненим на рівень Змієносця, при цьому користуючись даними здібностями, може не здогадуватися про те, що він відображає своєю діяльністю знак Змієносця.

Технології науки психономії дозволяють людині допомогою ознайомлення і навчання розвинути в собі дванадцять знаків Зодіаку.

Автор: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери