RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Сканер психології людини

Сканер психології людини

10.02.2012
Переглянуто: 9366

Особливо ефективна система діагностики і тестування людини!

«Сканер індивіда» - це програма, що визначає спрямованість інстинктів характеру людини!

Доброго дня, шановний оглядач. Вашій увазі представляється високоякісна система, за допомогою якої ви зможете перейнятися в структуру людського характеру. Ця програма являє собою проект, використовуваний переважно в чотирьох напрямках людської діяльності.

Перший напрямок - це підприємництво, ділові відносини.

Керівник за допомогою даного тестування, здатний миттєво з'ясувати і зрозуміти склад характеру незрозумілого для нього співробітника. При цьому результаті, для тестування необхідні тільки параметри часу, дата, місяць і рік народження. Також і співробітник, який перебуває в підпорядкуванні володіє можливістю протестувати своїх керівників, для бажаної ясності розуміння їхніх характерів.

Другий напрямок - це дружба, товариські відносини.

Дружба переважно сплітається на основі вигідних відносин для друзів або одного з них. У дружбі людей часто виявляється маніпуляція і корисливість, яку іноді складно помітити щирому другові. За допомогою «Сканера індивідуума» можна з'ясувати зв'язують дружбу якості, в якій друзі взаємно доповнюються або хтось, когось використовує своїми природну перевагу.

Третій напрямок - сімейні відносини.

Союз сімейних відносин об'єднується незліченними причинами! Але основне переважне властивість, що об'єднує людей - це пізнання один одного. У багатьох сім'ях люди прожили разом багато років і при цьому не знають один одного, так як одна зі сторін підіграє образу, який приймає за реальність друга половина або дружини максимально приховують свій характер один від одного. За допомогою тестової програми «Сканер індивіда» Ви зможете зміцнитися своїм знанням і розумінням один одного в сімейних відносинах, не заводячи себе в омани і оцінюючи природні взаємодоповнення.

Четвертий напрямок - саморозвиток.

Саморозвиток з чого воно починається і куди спрямовує людину?
Розвиток людини відбувається безперервно, також як і деградація. Це відбувається в силу того, що людина не може осягати все доступне відразу, а може тільки чергувати теми своїх занять. При цьому пройдені теми без експлуатації втрачають свою ефективність з періодом часу! У програмі «Сканер індивіда» викладена інформація про вихідних параметрах природного розвитку людини і цільова спрямованість для подальшого його розвитку. Тому, для особистого розвитку важливо з'ясувати вихідні параметри характеру, які закладені природою, а після-розвивати ті сторони, в яких є необхідність!

«Сканер індивіда» Опис інформації одного запиту.

При запиті програма видає від восьми до дванадцяти листів текстової інформації формату А-4. Текст складається з трьох основних частин, у співвідношеннях між собою які формують чотири блоки, вони називаються різницею. В даний час в програмі з чотирьох блоків працюють два і тільки російською мовою.

Перша частина тексту складається з інформації про здібності мислення тестованого і цілях його підсвідомості. Дана частина називається «результат, світогляд, мислення». Спочатку синім текстом, виділено вступ, загального опису даної частини, після якого чорним шрифтом викладена певна інформація про тестованому людині, яка складається з двадцяти пунктів.

Друга частина тексту складається з інформації про здібності поведінки тестованого. Дана частина називається «тактика, методи поведінки». Спочатку синім текстом, виділено вступ - загальний опис даної частини, після якого чорним шрифтом викладена певна інформація про тестованому людині, яка складається з тридцяти пунктів.

Третя частина тексту складається з інформації про ставлення оточуючих людей до тестируемому людині. Дана частина називається «стратегія, умови навколишнього середовища». Спочатку синім текстом виділено вступ загального опису даної частини, після якого чорним шрифтом викладена певна інформація про тестованому людині, яка складається з п'ятнадцяти пунктів.

Перший блок різниці складається з інформації про здібності тестованого людини, коли він довіряє своєму розумінню і вмінню. Даний блок складається з чотирьох пунктів.

Другий блок різниці складається з інформації про здібності тестованого людини, коли він довіряє чужому розумінню і вмінню. Даний блок складається з чотирьох пунктів.

«Сканер індивіда» платна програма.

Щоб скористатися даною програмою, Вам необхідно зареєструватися на сайті і поповнити свій індивідуальний рахунок, на якому ваші грошові кошти обчислюються в «цілих». Цілі являють собою електронні гроші сайту, вартість однієї цілої дорівнює двадцяти чотирьом гривням.
Запит тесту на одну людину коштує російською та українською мовами 13 гривень, 50 рублів або 1,625 долара, запит англійською мовою коштує 9 доларів США.

Люди в більшості цінують те, за що заплатили грошима або працею! Також дана наука і програма являє собою не аналоговий проект, а проект за допомогою якого людина може заощадити свій час, працю і фінансові кошти. Економія починається з того, що вам не потрібно витрачати ресурси на зайві відносини з невизначеними джерелами інформації або людьми. Інформаційний продукт «Сканер індивіда» являє собою індивідуальну книгу психологічних параметрів на будь-яку людину!

Автор: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери