RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Поєднання світоглядів з тактичними методами

Поєднання світоглядів з тактичними методами

04.02.2012
Переглянуто: 5352

Звертаючи свою увагу на різницю психологічного будови людей, ми розуміємо, що кожна людина володіє індивідуальним розвитком, яке може проявлятися в його властивостях світогляду або у властивостях тактичного поведінки. Також може проявлятися у властивостях умов обставин, що супроводжують розвитку людини.

Світогляду, тактики поведінки та умови обставин у людей розділені на дванадцять природних рівнів їх розвитку, які взаємодіючи між собою, формують властивості характеристик індивідуальної особистості.

У людини природно може бути один з дванадцяти рівнів світогляду, один рівень тактики поведінки і один рівень умов для відносин в обставинах. У поведінці людини всі три рівня взаємодіють між собою, проявляючи певні форми його діяльності, які називаються різницею світогляду з тактикою або різницею тактики поведінки з умовами обставин.

Людина здатна володіти високим рівнем світогляду і низьким рівнем тактики поведінки і навпаки. В одному або в іншому випадку від більшого рівня віднімається менший і залишається залишок, який називається різницею. Можуть бути однаковими деякі з трьох рівнів або навіть всі, і в такому випадку різниця буде рівна нулю.

У програмі «Сканер індивіда» різниця світогляду з методами поведінки пояснюється з чотирьох позицій, які характеризують діяльність індивідуума, коли він грунтується на свою думку і на здатності своїх методів поведінки.

Людина не завжди здатний проявити або застосувати свою думку, хоча воно є у кожної людини. У суспільстві люди використовують чужі думки або діляться своїм, багато що залежить від якості думок і їх своєчасності в тих чи інших ситуаціях і випадках.

Індивідуальна думка людини формується на засадах різниці рівня світогляду з рівнем методів поведінки. Дана різниця рівнів розкриває закономірності, за якими формується індивідуальна думка людини і його спрямованості в поведінці. У своєму житті ми іноді стикаємося з тим, що у своєму розумінні бажаємо подумки одне, а в практиці дій вміємо робити щось інше.

Діяльність людини проявляє в суспільстві його індивідуальну особистість, яка складається з процесів спрямованого мислення та вміння застосувати своє розуміння в практиці тактичними методами. Це означає, що людина сама особисто зрозумів і сам зможе зрозуміле реалізувати в практиці. Самостійність людини формується за допомогою його рівня світогляду і рівня тактики методів поведінки, взаємодія даних рівнів називається різницею. Дана різниця являє собою самостійне розуміння людини і його самостійні дії. Не завжди, але часто людина поступає, грунтуючись на свою думку, яка формується за законами часу його народження. Ми можемо дізнатися за допомогою автоматичної бази даних «Сканер індивіда» закономірності, за якими у людини формується та реалізовується його властивості самостійності. Наприклад, розгляньте властивості самостійності людини, яка народилася з дванадцятим рівнем світогляду і першим рівнем тактики методів поведінки.

Різниця світогляду з методами.

1. Рівень кругозору уваги облоговий, з узагальнено логічною пам'яттю. Схильний керувати взаємодіючими допомогою порад передбачливою ясності.

2. Розуміння засноване на самовладання і повної самореалізації. А в методах максимально детальна, принципова врахований. Здатний проникнути поточними почуттями в тему відносин, в загальних і детальних значеннях знайти гармонію для вирішення.

3. Блискавично реалізовують в практиці задачу, подумки заздалегідь вирішену, при цьому заощаджують масу часу і сил.

4. Диктаторське мислення з відкритими відносинами призводить до чуттєво суворим взаємодіям у справі і суті.

З чотирьох позицій охарактеризовані співвідношення світогляду людини з його тактичними методами поведінки, в яких пояснена різниця даних потенціалів. У таких формах діяльності проявляється самостійність індивіда на основі його параметрів народження.

Ви володієте можливістю зробити запит на себе або на людину, яка вас цікавить в програмі «Сканер індивіда». Дана програма діагностує особистість людини в п'яти частинах: перша частина характеризує рівень світогляду та його властивості; друга частина характеризує рівень тактики поведінки і його властивості; третя частина характеризує рівень умов в обставинах і його властивості; четверта частина характеризує співвідношення світогляду з тактичними методами поведінки і різницю між ними; п'ята частина характеризує співвідношення тактичних методів поведінки зі стратегією умов в обставинах і різницю між ними. Щоб скористатися програмою, необхідно зареєструватися на сайті, поповнити свій баланс і приступити до використання програми «Сканер індивіда».

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери