RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Поєднання тактичних методів поведінки з умовами в обставинах

Поєднання тактичних методів поведінки з умовами в обставинах

04.02.2012
Переглянуто: 5459

Існує безліч методів поведінки, за допомогою яких людина реалізовує бажані і можливі завдання в своєму житті. Багато чого в реалізації завдань людини залежить від якості його тактичних методів поведінки і його умов навколишнього середовища. Як тактичні методи поведінки людини, так і його умови обставин природно розділені на дванадцять рівнів.

У кожної людини по природі його психологічного будови особливо розвинений один рівень тактики поведінки і один рівень умов для відносин в обставинах. У поведінці людини рівні взаємодіють між собою, проявляючи певні форми його діяльності, які називаються різницею тактики поведінки з умовами обставин.

Людина здатна володіти високим рівнем манер і методів поведінки та низьким рівнем можливостей в його умовах обставин або навпаки здатний володіти низьким рівнем манер і методів поведінки та високим рівнем можливостей в його умовах обставин. В одному або в іншому випадку від більшого рівня віднімається менший і залишається залишок, який називається різницею. Дана різниця являє собою певні психологічні властивості людини, які проявляються у нього при його підпорядкуванні взаємодіючим індивідуумам. Рівні тактики і стратегії можуть бути однаковими. У такому випадку у людини різниця буде дорівнює нулю, і буде мати конструкцією психологічних властивостей, які проявляються певною поведінкою і відносинами в суспільстві.

У програмі «Сканер індивіда» різниця методів поведінки з умовами обставин пояснюється з чотирьох позицій, що характеризують людську діяльність. Такі властивості характеру людини виявляються тоді, коли індивідуум довіряє думці взаємодіючих людей, при цьому використовуючи свій рівень методу поведінки та свій рівень можливостей в умовах обставин.

Людина не завжди здатний проявити самостійність для багатьох рішень у суспільних відносинах. Часто в житті людини багато залежить від думок оточуючих людей і людина схильна рахуватися з ними, взаємодіяти, поступатися їм або підкорятися. У суспільстві люди схильні використовувати чужі думки, реалізовуючи їх своїми тактичними методами поведінки у своїх умовах обставин.

Іноді в своєму житті ми стикаємося з тим, що в практиці вміємо тактично робити одне, а можливість в умовах обставин - інша. Людина здатна надходити, грунтуючись на думку взаємодіючих людей або підкорятися їм. Дані здібності і схильності людини ми можемо дізнатися за допомогою автоматичної бази даних «Сканер індивіда». У даній програмі властивості характеру людини при підпорядкуванні іншим людям називаються різницею методів до умов обставин. Для наочного прикладу розгляньте різницю перші тактичні рівня поведінки з дев'ятим рівнем умов обставин.

Різниця методів до умов обставин.

1. Рівень методів поведінки дорівнює пересічному фахівцю, який схиляється під настрій взаємодіючого. А обставини обставлені ініціативними, впливовими, нав'язливими людьми.

2. Практичність самореалізації грунтується на високочутливих методах з детальним сприйняттям поточних фактів. Діють, підігруючи в темах оточуючим, а взаємодіючі стрімко велять при можливостях.

3. Здатні довго терпіти в навантаженнях утиски взаємодіючих. Іноді схильні вибухнути, як вулкан, порівнюючи під горизонт відносини з гноблять. Даний індивідуум володіє можливістю вести відносини із заступниками директорів, високопоставленими фахівцями.

4. Тактичні методи даного індивідуума представляють собою дії рядового фахівця, який самореалізовуватися на поле директорів.

Співвідношення методів поведінки людини з його можливостями в умовах обставин охарактеризовані за чотирма пунктами, у них пояснена різниця даних потенціалів. У таких формах проявляється діяльність індивіда на основі його параметрів народження. Для даного блоку обов'язкові параметри числа, місяця і року народження індивідуума на якого виконується запит.

Автор тексту: Самолюк Василь Леонідович 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери