RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Сузір'я Зодіаку

Сузір'я Зодіаку

11.12.2011
Переглянуто: 8732

Багато людей навіть не здогадуються про те, що сузір'я Зодіаку впливають в їхньому житті на їх психологію поведінки і на їх відносини в суспільстві.
Кожній людині властиві природжені якості і властивості характеру, які друкуються як матриця в момент людського народження. У процесі життєвих подій лише деякі помічають, що існує якась механіка і рамки можливостей для них, їх життя. Багато людей прагнуть розвиватися в деяких напрямках, при цьому, не замислюючись про вплив законів Зодіаку на всяке їх поведінку.
Сузір'я Зодіаку контролюють закони життя людини, як із зовнішнього світу, так і з психіки людини, її внутрішнього світу. Про зовнішнє вплив сузір'їв Зодіаку більшість людей чуло або знає, але про вплив Зодіаку з психіки людини мало хто здогадується.


Зодіак розділяє людську діяльність на три частини, які присвоюються в момент народження трьома параметрами часу.

Перша частина людської діяльності відноситься до його психіці мислення та світогляду. Дана частина являє собою суть особистості людини, її внутрішній світ, який в основному прихований від навколишнього суспільства. Дану частину можемо назвати результатом особистості людини, так як все що виробляє від себе людина, спочатку проявляється в його думках, а після реалізовується у зовнішньому середовищі. Перша частина, як і інші, розділена на дванадцять сузір'їв Зодіаку, які розподіляються двогодинними відрізками в одних добі. Перша частина зодіакального впливу відповідає в людині за рівень його світогляду.
Друга частина людської діяльності відноситься до його логіці спілкування і поведінки в суспільстві. Дана частина являє собою методичність людини, його тактичні способи поведінки і взаємини з людьми. Дану частину ми можемо назвати тактичною, так як поточне поведінку людини є реалізаційними процесом і для суспільства неважливо про що думає людина, а важливо те, що він говорить і як себе веде у відношенні самого себе і навколишніх людей. Друга частина, як і інші, розділена на дванадцять сузір'їв Зодіаку, які розподіляються місячними відрізками одного року. Друга частина зодіакального впливу в людині відповідає за його фізіологію і рівень методів поведінки в навколишньому середовищі і суспільстві.
Третя частина людської діяльності відноситься до впливу навколишнього середовища і суспільства на людину. Дана частина являє собою умови, в яких перебуває людина, середовище його діяльності і відносин у навколишньому світі. Дану частину ми можемо назвати стратегічною, оскільки все те, що оточує людину, являє собою поле його діяльності, на якому людина самореалізовуватися. Оточуючі люди оцінюють людину з боку за його заняттям і відносинам в суспільстві. Третя частина, як і інші, розділена на дванадцять сузір'їв Зодіаку, які розподіляються річним відрізком з дванадцятирічного блоку, обчислюваного послідовністю сонячної активності. Третя частина зодіакального впливу в людині відповідає за рівень відносини навколишнього середовища і суспільства до людини.
Три частини людської діяльності свідчать про триєдиного пристрої людини і з даним визначенням ми можемо стикатися в багатьох культурах віросповідань. Культури віросповідань суспільство досліджує сотнями і тисячоліттями, намагаючись перейнятися в істини людського життя і в те, що є важливістю для людини. При цьому більшість слідують за першопрохідцями, а не досліджують їх самостійно! Багато людей надходять так через те, що лінуються працювати чи не мають необхідних сил натхнення і ясності того, що необхідно робити і того що робити не треба.
Прийшов час певної ясності відносно людського пристрою і його можливостей. Таку ясність людина здатна освоїти, вивчаючи елементарну таблицю науки психономії. Автоматизовані програми «Сканер індивіда» і «Вінець освіти» також допомагають користувачеві перейнятися в триєдине пристрій людини.

Далі ..
Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери