RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Тактичні методи поведінки людини

Тактичні методи поведінки людини

22.01.2012
Переглянуто: 9193

Прожиті роки життя людини формують його досвід відносин з різними людьми з різних причин і з різних сторін. При цьому ми часто помічаємо схожі, одні й ті ж форми поведінки у різних людей! Кожен з нас здатний бачити природні властивості характерів у оточуючих і взаємодіючих людей. У більшості ми не надаємо важливості мабуть поведінці людей, так як дана можливість бачити природні тактики поведінки людей доступна людині в порядку речей. Коли ми стикаємося з конкуруючими людьми або цікавими для нас, але недоступними у відносинах, то ми придивляємося до особливостей методичності в їх тактиці поведінки. Іноді ми здатні розібратися в поведінці цікавлять нас людей, а іноді здатні потопати увагою в складнощах поведінки деяких людей. Такі події відбуваються з нами з раннього віку. Ми взаємодіємо в суспільстві з людьми, навчаючись правилам і формам тактовності поведінки, виробляючи свою методичність, необхідну для взаємин. Кожній людині слажівается самостійно виробляти індивідуальні механізми поведінки, створюючи свою тактику, яка видима з боку оточуючих і взаємодіючим людям.

Де початок формування тактовності поведінки людини, суспільству не до кінця ясно. Справа в тому, що існують природні властивості характеристик людини, які проявляються певною тактовністю його поведінки.

Природні властивості характеру людини формуються з першої миті його самостійного вдиху повітря. Дану мить є індивідуальним стартом самостійності людини. У подальшому від першої миті народження і продовжуючи зі стартовим настроєм, людина дорослішає, зраджуючи форми певної методики своєї поведінки. Людську поведінку у формі певної тактики реалізовується автоматично. Тактика поведінки людини відноситься до автоматизму жестів, дій, вимові слів, стосункам з людьми і навколишнім середовищем. Доросла людина під час ходьби автоматично перебирає одну ногу за одною і про це не замислюється, а просто ставити собі завдання підійти до якогось об'єкту або прийти в будь-яке місце. У людини існує автоматизм поведінки, за який у нього відповідає підсвідомість, і ми іноді можемо чути з цього приводу ухвалу у вигляді «пам'яті м'язів». Пам'ять м'язів видима в ході людини, його поставі, у жестах, емоціях і виразах обличчя та інших частинах тіла. Автоматизм методів поведінки людини також проявляється і у відносинах з іншими людьми. Ми взаємодіємо з людьми різного складу характеру, при цьому до відносин з ними попередньо здатні ставити собі одні завдання, а в процесах відносин надходити автоматично, поступаючись своїм інстинктам. Людина займається цільовими тренуваннями для того, щоб виробляти в собі технічний, окультурений автоматизм поведінки. Ми можемо налаштовуватися на інші методи поведінки з причини обраних цілей. Наші цілі дозволяють нам багато чого досягти в методах поведінки, і ми здатні міняти свої методи поведінки на інші, неприродні нам, щоб досягти запланованого результату. Інші методи поведінки не є природними для нашої природи сприйняття навколишнього світу. В основному ми наслідуємо іншим людям під час надлишку ресурсів, і нам це стає тимчасово посильним. Надалі ми здатні швидко виснажуватися, так як певний метод поведінки закріплений своїм досвідом життя. Людина, що надходить по принципам не своїх методів поведінки, здатний через деякі кроки реалізацій прийти в глухий кут, через те, що починає плутатися в чужих методах поведінки. Тому ми повертаємося в свою природну форму тактичного поведінки.

Кожну секунду ми впливаємо на себе і навколишнє середовище мінімум диханням, більше - розумінням і на багато більше - усвідомленням законів устрою життя. Свій вплив ми реалізовуємо певними тактичними методами на рівні особистої ясності і важливості наших усвідомлень законів свого пристрою та середовища проживання. Ми можемо не здогадуватися про існування природних законів поведінки людини і одночасно знаходитися у владі цих законів.

Природних тактик поведінки людини певну кількість і вони своєю послідовністю вибудовують Дванадцятиповерховий будівля соціуму суспільства. Кожен рівень тактики поведінки людей індивідуальний і неповторний, притому рівні між собою мають закономірні зв'язки, що розташовують їх у вертикальну ієрархію.

Дванадцять природних методик поведінки розподіляються на рівні швидкостей інформаційного сприйняття, які проявляються в методах поведінки людей. Методи певних тактик поведінки людей розподіляються по вертикальній послідовності.

Знизу вгору розподіляються рівні. Перший рівень знаходиться внизу вертикалі, він проявляє вплив на поведінку людей і виражається в максимально детальному сприйнятті інформації та докладному спілкуванні. Вгорі вертикалі знаходиться укладає її дванадцяти рівень, він проявляє вплив на поведінку людей і виражається в узагальненій формі сприйняття інформації і узагальненому спілкуванні. Швидкість людського сприйняття інформації залежить від її узагальненого змісту, а якість поведінки і практичність залежить від її детального змісту. Тому кожен тактичний рівень методів поведінки людини з дванадцяти в чомусь перевершує у відносинах з іншими, а в чомусь поступається.

Дослідження природної поведінки людини дозволили сформувати елементарну таблицю науки психономії. У даній таблиці ми можемо розглядати заголовні визначення психологічних властивостей людських характеристик, які закладені з моменту народження. З першого разу і без пояснення читач здатний самостійно розібратися не у всіх термінах! Тому для користувача створена автоматична база даних, в якій людина зможе прочитати докладні пояснення, сформульовані на основі елементарної таблиці науки психономії.

Автоматична база даних «Сканер індивіда» - в ній по тридцяти параграфами пояснюється механічність тактики методів поведінки людини і його рівень якості та ефективності. За допомогою даного викладу людина може ознайомитися з природними властивостями і рисами свого характеру, які закладені в нього від його народження.

Ми іноді здатні замислюватися про те, чому ми чинимо в одній справі по-своєму, а інші люди по-іншому. «Сканер індивіда» розкриває ряд секретів про поведінку людини, які закладені в нього природою його народження. За допомогою цієї програми ми володіємо можливістю розглянути механіку нашого тактичного поведінки на рівні автоматизму. Коли ми ознайомимося зі своїми тактичними формами поведінки, які проявляються на підсвідомому рівні, то ми з цього часу здатні свідомо робити бажані поправки. Багато що в нашій поведінці нам невидимо, так як з боку ми не схильні оцінювати себе, тільки при зіткненні з якимись перешкодами ми іноді замислюємося про те, що не так ми робимо або що не так, як треба для нас відбувається в обставинах. Тому програма «Сканер індивіда» дозволяє людині перейнятися в механізми свого мислення, в автоматизм свого тактичного поведінки і в реагування навколишнього суспільства на нього.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери