RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Наука Психономія :: Знаки Зодіаку і їх вплив на людину

Знаки Зодіаку і їх вплив на людину

04.03.2012
Переглянуто: 20870

Практично в кожному народі про Зодіаку існує безліч джерел, які відображають його важливість і вплив на людину. Вникаючи в багато з них, ми дуже часто стикаємося з щодо неточностей і суперечностями. Тому людям складно зрозуміти і простежити реальний вплив знаків Зодіаку на діяльність людини. У багатьох народах Знаки Зодіаку називаються богами і є недосяжними для людини і його впливу. Наприклад, знак Водолія у греків називається Зевсом, а в Україні-Перуном.

В деяких народах існують науки про знаки Зодіаку, що пояснюють вроджені психологічні якості людини. У сучасному світі вплив знаків Зодіаку зрозуміло небагатьом людям, так як людина рідко зустрічає відносно точну інформацію про ефекти впливу знаків Зодіаку.

Багато людей слабо розуміють сенс і значення Зодіаку в своєму житті і житті суспільства. У суспільстві прийнято вважати, що знаки Зодіаку проявляють свій вплив на все життя людини - від її народження і до кінця днів. Так, так і є у більшості людей в суспільстві. Знак Зодіаку даний людині як психологічний мова, що дозволяє йому взаємодіяти з людьми в суспільстві. Знак Зодіаку присвоюється людині автоматично в момент його народження і після може зміцнювати свій вплив в психології людини, або людина зможе застосувати інші знаки, розвиваючи їх в собі.

Пристрій людини дозволяє йому розвиватися безперервно. Природний розвиток людини грунтується на включенні в ньому дванадцяти знаків Зодіаку. Виходить так, що стартове розвиток людини починається з одного знаку і в процесі його життя може збільшуватися до тринадцяти.

Зодіак проявляє свій вплив на людину з різних параметрів його часу народження.

Наприклад, доба складається з двадцяти чотирьох годин, які розподілені по 2:00 впливу кожного знака з дванадцяти і свій вплив вони виявляють на психіку людини, її увага, мислення та на внутрішні відчуття.

Рік складається з 365.6 доби, які розподілені приблизно по тридцять діб впливу кожного знака з дванадцяти і свій вплив вони виявляють на методи поведінки людини.

Дванадцятирічна послідовність впливу на психологію людини присвоюється «Східним знакам». Дванадцять знаків Зодіаку проявляють свій вплив на людину через рік його народження, формуючи певне відношення навколишнього середовища і людей до нього.

Знаки Зодіаку обчислюються за трьома геометричним напрямками: по горизонталі, по вертикалі і по діагоналі. По горизонталі обчислюється річне коло Зодіаку, по вертикалі-добовий коло, а по діагоналі - дванадцятирічний коло.

Триєдине вплив знаків Зодіаку становить 1728 комбінацій, які формують індивідуальний психологічний склад характеру людини. Знаки Зодіаку дозволяють людині визначити базову психологічну конструкцію індивідуумів людей, а саме: механізми мислення, механізми поведінки та механізми впливу оточуючих людей на певну людину. У суспільстві переважно пояснюються знаки Зодіаку помісячного впливу, а двогодинні і річні впливу людям маловідомі.

На психологію людини виявляють вплив всі аспекти параметрів його народження, але пояснення існують, в основному, з двох позицій - це число місяця і рік народження. У програмі «Сканер індивіда» і «Вінець освіти» проводиться розкладання психологічної конструкції людини за трьома параметрами його народження, і підготовляються ще параметри для додаткових пояснень.

Зодіак являє собою інформацію про психологічний пристрої людини, і вплив їх може бути видимим або непоміченим для суспільства і людини. Людина здатна отримувати користь з інформації про знаки Зодіаку, для цього йому необхідні джерела точних знань про системність знаків Зодіаку і знання про вплив на властивості знаків. На основі науки психономії склалося виробити ряд методів, за допомогою яких людина може окультурювати властивості своїх знаків Зодіаку, взаємодіяти з людьми, з іншими знаками і розвивати в собі відсутні знаки Зодіаку.

Джерела знань про знаки Зодіаку є одними з найдавніших системна, характеризується психологію людини. Якість знань в кожному джерелі про Зодіаку різне. Мова викладу займає особливе значення, від його ясності залежить розуміння вникає людини. У науці психономії знаки Зодіаку пояснюються на сучасній мові психології, фізики та теології, а загальний план матеріалів відображений в елементарній таблиці науки психономії.

Автор: Самолюк Василь Леонідович. 



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери