RU UA EN

Вхід в систему

Забули пароль? Реєстрація

  
Главная :: Блог :: Новини :: Сфери праці

Сфери праці

25.04.2011
Переглянуто: 13416
Категорія: Новини

Сфери праці

Причини, сфери, організація і контролювання праці.

Щоб людині отримати їжу, гроші або інші блага, для цього їй необхідно зробити корисні дії! Дії бувають різні, починаючи від розумового мислення, продовжуючи спілкуванням і закінчуючи фізичною працею. Ми працюємо і завжди це відчуваємо. Але у суспільстві відбувається оцінка наших дій, тобто праця не з позицій наших відчуттів. У суспільстві відбувається оцінка нашої праці від популярності, попиту та доступності на нашу здатність діяти-трудитися! Популярність популярністю, а наші потреби схиляють нас працювати і створювати умови для робочих відносин.

Причини праці.

Існують природні причини, через які ми виявляємо ініціативу трудиться. Дані причини починаються від наших особистих бажань і продовжуються допомогою вимушеності у сформованих обставинах.

Перша причина нашої праці - придбання маєтку! Тобто праця починається з придбання необхідних засобів для нашого існування і з доступних можливостей в обставинах.

Друга причина нашої праці - підтримування маєтку! Ми працюємо для того, щоб утримати на плаву придбані блага з посильних можливостей в обставинах.

Третя причина нашої праці - збагачення маєтка! Ми працюємо для того, щоб збільшувати обсяги наших благ з посильних можливостей.

Четверта причина нашої праці - присвоєння маєтку! Ми працюємо, привласнюючи ресурси, слабо контрольовані і втрачені господарями з їхньої уваги.

П'ята причина нашої праці - оволодіння маєтком! Ми працюємо, опановуючи ресурсами, які довірені нам умовами обставин.

Шоста причина нашої праці - витяг маєтку! Ми працюємо, витягуючи ресурси з усіх наших дозрілих відносин в обставинах.

Сьома причина нашої праці - застосування маєтку! Ми працюємо, застосовуючи в оборот всі доступні нам ресурси, щоб з їх допомогою отримати ще.

Восьма причина нашої праці - благоустрій маєтку! Ми працюємо, освоюючи ресурси за допомогою дослідження та вивчення їх.

Дев'ята причина нашої праці - напрям маєтку! Ми працюємо, спрямовуючи доступні ресурси у всяких відносинах у свою вигоду.

Десята причина нашої праці - розподіл маєтку! Ми працюємо, розподіляючи ресурси свої і чужі за планами угод і особистих рішень.

Одинадцята причина нашої праці - примноження маєтку! Ми працюємо, вигідно примножуючи свої ресурси у різних відносинах.

Дванадцята причина нашої праці - управління маєтком! Ми працюємо, намагаючись керувати всіма доступними ресурсами в усіх відношеннях.

Сфери праці.

Ми перерахували, основні причини нашої праці, але без сфер самореалізації наші причини можуть бути здатністю без можливостей! Відповідно ми помічаємо навколо себе велику кількість сфер праці, оточуючих нас, які різними способами оплачуються. Причини ціноутворення видів праці залежать від континенту, країни, народу і товариств в яких ми знаходимося!

1. Континент, на якому ми перебуваємо, є первинним знаменником, який направляє нас на певні сфери праці. Це проявляється у природних ресурсах і погодних умовах.

2. Країна є законна угода про захист прав праці між представниками населення певної території!

3. Народи і їх культури формують споживчий попит на певні сфери праці! Основа попиту на певні сфери праці, залежить від моралі та історії народу чи громадян. Це проявляється у поточному щодо громадян, визначеним пріоритетом деяких сфер праці та іґноруванням якихось інших сфер.

4. Товариство формується у середовищі народу - громадян, у країні і між народами, на основі об'єднуючої ідеї, яка може ґрунтуватися на певних сферах праці.

5. Союзи будуються на основі взаємовигідних причин між індивідуумами, фахівцями різних сфер праці, товариствами, організаціями, країнами і континентами.

Враховуючи перераховані значення людина зможе визначити пріоритетні сфери праці у полі своїх стосунків.

Організація праці!

Здатність організації праці у людини займає ґрунтовне значення у всіх видах суспільства, організацій, країн, спілок і у всіх сферах праці. Організатор у відношенні мети і чіткості плану дій повинен бути диктатором. У відносинах договорів, угод та управління проектом повинен бути дипломатом.

Принципи організації праці:

1. Планування і розрахунки. Організатору важливо охопити спільним баченням проект, а саме оцінити витрати ресурсів і часу, які необхідно витратити на реалізацію даного проекту.

2. Договори та угоди. Організатор користується угодами усними та статутними, в яких врівноважує потреби сторін з їх можливостями.

3. Формування колективу або застосування існуючих відносин. У колективі важливе розуміння кожного співробітника по відношенню до її завдань і здатності їх осилити. Повноваження в організації розподіляються відповідальним за проект, а не по стихійним ініціативам або через сформовані можливості покерувати частиною процесу у проекті.

4. Непередбачені витрати ресурсів і часу. Плануючи потрібно враховувати мінімуми і максимуми витрат часу і ресурсів. Тому завжди необхідно формувати резервний фонд на непередбачені витрати у вигляді 30% фінансових коштів і укладати додаткові угоди з паралельними фахівцями і колективами, які зможуть, при необхідності, забезпечити безперебійну реалізацію проекту.

5. Реалізація. Вступ, розвиток, завершення - основні фактори у процесах реалізації запланованих завдань. Вступ починається з моменту готовності всіх планових розрахунків та укладанні необхідних договорів у проекті. Розвиток триває при збереженні запланованих темпів реалізації завдань. Висновок настає при досягненні планованих цілей проекту.

Контролювання.

Контролювання - особливо важливе завдання у всяких організаціях! Це завдання завжди паралельно присутнє у всіх процесах діяльності організації.

1. Терміни та їх синхронність з планами. Контролювання термінів реалізації завдань завжди повинні бути на увазі керівника проектом.

2. Витрати ресурсів, їх цільове застосування. Будь-які ресурси у проекті необхідно контролювати організатором або розподіляти повноваження певного контролювання між ключовими, відповідальними спеціалістами.

3. Ієрархія виконавчого колективу та його самореалізація. Важливо розподіляти повноваження в організації послідовно, за пріоритетами первинної важливості фахівців та процесу. Не відволікати фахівців не їх профільними спеціалізаціями.

4. Шкідництво інформаційне, фінансова або матеріальна від співробітників. Шкідництво в організаціях відбувається переважно від співробітників, які беруть участь у проекті! Інформаційне шкідництво в організації починається з підриву здоровою атмосферою взаємодії співробітників у робочих процесах. Також з розповсюдження інформації, яка являє собою комерційну таємницю підприємства. Дані дії від співробітників можуть відбуватися від їх дурості або з вигоди, яку іноді можливо з'ясувати. Фінансове шкідництво відбувається часто, коли кошти довіряються відповідальній особі і не перевіряється у подальшому їх якісному застосуванні. Матеріальне шкідництво відбувається при безвідповідальній експлуатації співробітниками технологічного обладнання та сировинних матеріалів. Також злодійство на виробництві відбувається при неправильній контролюванній і слабкої відповідальності співробітників.

5. Результати. Розподіл результатів у процесі і після закінчення запланованих підприємств. Керівнику проектом необхідно організовувати оплату праці за термінами і етапами, узгодженим у договорах. Кінцеві результати досягнень завжди мають плановане застосування як в малих, так і у великих проектах. Тому не можна відхилятися без вагомих причин від планів, які прийняті в експлуатацію. Особисте порушення планів організатором без вагомих причин дозволяє й іншим учасникам проекту робити свої порушення, які здатні зруйнувати цілісність підприємства!

Шановні читачі у даних матеріалах викладені максимально узагальнені принципи робочих відносин, які розроблені на основі технологій науки «Психономії» при взаємодії українських громадських організацій «Українська взаємодопомога» та «Четверта хвиля».

Автор: Самолюк Василь Леонідович



Коментарі

Коментарів немає.



Додавання коментаря

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Текст коментаря: *

 * - поля обов'язкові до заповнення.

Рекомендовано


Популярно


Партнери